DELFI skaitytojas pasakojo, kad smurtą prieš mergaitę pamatė Klaipėdoje, parduotuvėje „Studlendas“, ten apsilankęs su šeima.

„Aš ten dukrytę už rankyčių laikiau, ji vaikščiojo ir pamačiau, kad leidžiasi iš antro aukšto ta moteriškė su vaiku. Ta moteris nevedė jo už rankos, o tiesiog šaukė, kad jis eitų greta – tarsi dresiruotų. Tas vaikas dar mažas, jis nesupranta, ir vis bėgo į priekį, pribėgo prie žaidimų aparato, truputį pamaigė, o ta (moteris – DELFI) vis lėtai ėjo ir šaukia – „Tu privalai eiti šalia, aš su tavim daugiau niekur nevažiuosiu, tu ateik čia“, o ten du žingsnius tereikėjo paeiti ir už rankytės paimti tą vaiką“, – stebėjosi skaitytojas.

Jis pasakojo pamatęs, kaip vaikas pasiėmė vaikišką vežimėlį prekėms susidėti ir pradėjo su juo važiuoti. „Ta moteris įsiuto, pribėgo, stipriai sugriebė vaiką už rankų, prikišo stipriai savo veidą (…), kažką sumurmėjo labai piktai, tada ištempė tą vieną ranką į viršų ir kaip tvojo per strėnas (...) Tas vaikas kaip ir nukrito, kaip ir suklupo, ji kai timptelėjo už tos rankos ir vėl jai sudavė“, – tai, ką matė, atpasakojo vyriškis.

Jis pasakojo pradėjęs šaukti ant moters, kad ji nustotų mušti vaiką, o ši jam atšovusi, kad tai ne jo reikalas: „Aš jai pradėjau rėkti, kad policiją iškviesiu, o ji sako – kviesk, jeigu nori. Man pradėjo rankos drebėt, aš pats su vaikais, dukrytė mažytė ant rankų ir nežinau, stoviu ir galvoju, ar čia kviest tą policiją, ar policija mane supras, žmonės aplinkiniai nereaguoja, pabijojau tos policijos reakcijos, nusifotografavau dėl visa ko“.

Vyriškis svarstė, kad jei būtų iškvietęs policiją, jam būtų tekę sekti iš parduotuvės išeinančią moterį, o jis pats buvo su dviem savo išsigandusiais vaikais, kurie norėjo namo. Vis dėlto, paviešinti informaciją jį paskatino tai, kad jis pagalvojęs, kad moteris nėra vaiko motina: „Ji neatrodo, kaip mama, (…) žymiai vyresnė, galvoju, gal ji auklė ar kokia močiutė ir muša tą vaiką, o tėvai net nežino (...)“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (746)