„Labai džiaugiuosi savo antra krepšinio stovykla ir galimybe pasidalyti savo patirtimi su jaunąja Lietuvos krepšinio karta“, – sakė J. Valančiūnas. – Norėčiau padėkoti savo krepšinio bendruomenės bičiuliams – NBA, „Nike“, Lietuvos krepšinio federacijai, Vilniaus krepšinio mokyklai ir visiems treneriams bei savanoriams. Stovyklos komanda pasirengusi dirbti iš visų jėgų, kad visi dalyviai ja džiaugtųsi ir gautų puikios patirties.“

Krepšinio įgūdžių ir paslapčių mokys buvęs NBA treneris Nealas Meyeris, Saulius Štombergas, buvęs J. Valančiūno treneris Gintautas Regina, Šarūnas Sakalauskas, Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Arvydas Gronskis.

„Labai laukiame bendradarbiavimo su Jono Valančiūno krepšinio stovykla, – jos išvakarėse sakė N. Meyeris, daug metų dirbęs Los Andželo „Clippers“, Portlando „Trail Blazers“, Denverio „Nuggets“ komandose, dabar kuruojantis NBA reikalus Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. – Jonas suteikia įkvėpimo jauniems krepšininkams visoje Lietuvoje, o NBA remia jo pastangas sudominti krepšiniu ir rūpintis jų pažanga kuo daugiau vaikų“, - trenerio žodžius cituoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)