Ingredientai:

2 salierų stiebai (susmulkinti)
1 nedidelis agurkas (susmulkinti)
2 kopūstų lapai
1 sauja špinatų
1 sauja šviežių petražolių arba kalendros
1 citrina (nulupti)
1 obuolys (išimti sėklas ir susmulkinti)

Paruošimas:

Naudojant sulčiaspaudę: suberkite visus išvardintus ingredientus ir išspauskite sultis.

Naudojant trintuvą: sudėkite visus išvardintus ingredientus į trintuvą ir įpilkite stiklinę šalto vandens. Jeigu norite, įmeskite ledukų.

Kruopščiai sutrinkite iki vientisos konsistencijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją