Pasak dokumento, kurį skaitytojas atsiuntė, Vilniaus teismo medicinos tarnyboje, Vilniaus skyriuje, skaitytojui asmeniškai prašant, jam buvo atlikta medicininė apžiūra, siekiant nustatyti sveikatos sutrikdymo mastą.

Dokumente vyriškis nurodo, kad birželio 3 d. apie 19.06 val., Vilniuje, Kauno gatvėje, viešojo transporto sustojime „Dailė“, keleivių kontrolės autobusiuke kontrolieriai rankomis ir kojomis mušė į įvairias kūno vietas, koja užmynė at kairės plaštakos.

Skaitytojas nuvyko į sveikatos apžiūrą, kurios metu, pasak dokumento, buvo nustatyta, kad įvykdyti: odos nubrozdinimai kaktoje, kairio smilkinio srityje, dešinėje alkūnėje, kairiame žande, kraujosrūvos kairėje rankoje, krūtinės kairėje pusėje prie pažasties, krūtinės ląstos kairėje pusėje, galimai tiriamojo nurodytu laiku (2015-06-03), paveikus kietais bukais bei ribotą paviršių turinčiais daiktais.

Vis dėlto, DELFI kreipusis į SĮ „Susisiekimo paslaugos“ atstovus, jie nurodė, kad situacija buvusi visai kitokia, nei praneša skaitytojas – minėtas pilietis pasipriešino ne tik kontrolieriams, bet ir policijos pareigūnams (bei pats apskundė pareigūnus naudojant prieš jį jėgą). „Gavome atsakymą iš policijos komisariato, kad šiuo metu jie komentuoti situacijos plačiau negali, nes visa medžiaga yra pateikta teismui“, – teigiama komentare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)