„Pirmoji priežastis – trūksta elementaraus išsilavinimo (santykių srityje – red.). Antroji – pačių žmonių savybės. Problema yra ne tada, kada jūs nežinote. Problema tada, kada jūs nenorite žinoti. Šeimoje svarbiausi du bruožai: mokėti iškentėti ir mokėti atleisti. Jeigu mokate iškęsti ir atleisti, sugebėsite įveikti visas problemas“, - laidoje „Mano sveikata“ kalbėjo D. Visockis.

Nors kai kurie psichologai ir pataria, esant problemų šeimoje, susirasti meilužį ar meilužę, D. Visockis nurodo, kad, jeigu vyras susiranda meilužę, subtiliame lygmenyje santykiai išyra.

„Moteris visąlaik jaučia, jeigu atsirado dar kažkas, net jeigu ir nemato akivaizdžių įrodymų“, - sakė jis.

Santykių konsultantas pabrėžia, kad moteriai šeima yra svarbesnis dalykas nei vyrui, todėl ir stengtis dėl santuokos išlaikymo turi ji.

„Jeigu moteris susiranda meilužį, reiškia, ji visiškai nenori šeimos, nes šeima yra moters interesų rate. Moteris save realizuoja šeimoje, o vyras save realizuoja išorinėje veikloje, todėl stengtis išlaikyti šeimą turi moteris. Ji turi žinoti, kaip sukurti gerą šeimą, kaip ją palaikyti ir kaip ją išsaugoti esant kritinėms situacijoms“,- sakė jis.

Visą laidos „Mano sveikata“ įrašą klausykite čia.