Tiesiai į kombaino indą su S peiliais dedu

100g plonai supjaustyto sviesto
180g (1 standartinį pakelį) riebios varškės
3 griežinėliais pjaustytus bananus
1st cukraus
1aš vanilinio cukraus
3 kiaušinius
2aš kepimo miltelių

Jungiu kombainą 1-2 minutėms. Jei maišytumėte rankomis, tuomet sviestą reikėtų ištirpdyti ir atvėsinti, sumaišyti su cukrumi, tuomet įmušti kiaušinius, vėl maišyt, sudėti pertrintą varškę ir vėl maišyti… Sutikite, kombainas – nuostabus agregatas :)

Gautą masę sumaišau su

1,5st kvietinių miltų

Keksiukų formą iškloju popierinėmis formelėmis ir į jas dedu po du valgomus šaukštus tešlos. Keksiukai kepa apie 25-30 minučių.

Iš šios normos gaunasi 18 keksiukų.

Patarimas – į tešlą galima dėti aguonų ar kokosų drožlių, taip pat tinka ir šviežios uogos. O jei mėgstate kardamoną, galite pagardintiu tešlą žiupsneliu jo miltelių.