Ingredientai

Cukrus 300 g
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Porcijos: 6
Prasidėjus vasarai dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai dažnai mėgaujasi greitai paruošiamais ir lengvais ledais. Pasak Livetos, kai išbandė šį receptą, ledų nebeperka.

Gaminimo eiga

Kefyrą, šaldytas uogas, vanilinį cukrų ir cukrų supilkite į elektrinį maišytuvą ir gerai išplakite.

Supilkite į norimą indą ir dėkite pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Patiekite su šviežiomis uogomis ar apibarstytus šokoladu.

Livetos patarimas: cukraus kiekį galite reguliuoti pagal save. Jei mėgstate saldžiau, dėkite daugiau ir atvirkščiai. Kas mėgsta labai tinka ledus pagardinti cinamonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai