Metas atsikratyti kompleksų, pamilti save ir būti laimingoms! Kaip? Pagrindinis naujienų portalas DELFI kartu su moterų sporto klubu EFFECTUS kviečia dalyvauti lieknėjimo projekte — įsitikinti, jog figūrą padailinti galite nesikankindama, o būdama laiminga, soti bei energinga! 3 mėnesius truksiantis projektas padės išmokti gyventi sveikai, aktyviai, atsikratyti nereikalingų kilogramų ir iš naujo pamilti save!

Kas gali dalyvauti projekte? Bet kuri viršsvorio turinti (KMI>26) moteris, norinti ir galinti bent 3 kartus per savaitę lankytis moterų sporto klube. Norinčios dalyvauti projekte iki birželio 8 d. el. paštu liekneju.effectus@gmail.com turi atsiųsti laišką su savo nuotrauka, pagrindine informacija (vardas, amžius, ūgis, svoris, kontaktai) bei įrodyti, jog būtent Jūs turite laimėti, esate motyvuota ir pasiryžusi pokyčiams. Birželio 8 d. popietę išrinksime dvi laimingąsias, kurios kelią į sveiką gyvenseną (ir kūną) galės pradėti nors tą pačią dieną! Atrinktoms dalyvėms bus padovanota net 3 mėnesius truksianti lieknėjimo programa!

Dėmesio! Kiekviena atrinkta projekto dalyvė įsipareigoja sąžiningai jame dalyvauti, savo įspūdžius (su nuotrauka) periodiškai papasakoti DELFI skaitytojams.

Kas laukia projekto „Lieknėju“ dalyvių?

Visų pirma, trenerė įvertins esamą situaciją: pasvers, išmatuos apimtis, išsiaiškins Jūsų tikslus, sveikatos problemas ir kitą reikalingą informaciją. Jos pagrindu kiekvienai bus sudaryta individuali sporto programa. Tam, kad viską atliktumėte iš tiesų teisingai, kiekvieną mėnesį turėsite po dvi asmenines treniruotes su trenere. Taip pat tris kartus per savaitę (pirmadienio, trečiadienio bei penktadienio vakarais) vyks specialūs lieknėjimo grupės užsiėmimai — kūną tobulinsite nedidelėse, iki 12 žmonių, grupėse su kitomis lieknėjimo programos dalyvėmis.

Tam, kad būtų palaikomas panašus tempas, koncentruojamasi į antsvorio mažinimą, programoje dalyvauti galės tik didesnį nei 26 KMI turinčios moterys. Jums bus suteiktos sveikos mitybos gairės, emocinio valgymo bei kitas susijusias problemas spręsti padės projekto psichologė. Galėsite nuolat konsultuotis su trenerėmis, bendrauti bei patirtimi dalintis su kitomis dalyvėmis. Motyvuosime viena kitą, kartu sieksime tikslų bei nuolat seksime rezultatus! Be to, kiekviena projekto dalyvė sporto klube lankytis galės neribotai.

Kokių rezultatų galima tikėtis?

Trys mėnesiai — pakankamai ilgas laiko tarpas, leisiantis pasiekti akivaizdžių, ilgalaikių rezultatų. Visų pirma, sustiprėsite tiek fiziškai, tiek emociškai, turėsite daugiau energijos. Pagerės ne tik bendra savijauta, bet ir miegas! Išmoksite skirti daugiau laiko sau, išsiugdysite sveikos gyvensenos įpročius. Žinoma, atsikratysite papildomų kilogramų, padailinsite figūrą ir labiau pasitikėsite savimi! O kur dar aplinkinių komplimentai, kurie Jūsų laukia...

Užtenka atidėti kitam pirmadieniui, nuolat sau kažką žadėti... turite realią galimybę pakeisti savo gyvenimą ir pasiekti užsibrėžtų tikslų! Sveikame kūne — sveika siela. Verta pasistengti, tiesa?

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)