Moderniame techninių apžiūrų centre per dieną numatoma atlikti iki 350 pirminių apžiūrų. Be to, čia įdiegtas švieslenčių ir eilių reguliavimo modulis. Iš anksto kauno-tac.lt užsiregistravę vairuotojai į patikros liniją bus kviečiami kaip kad banko salėje, švieslentėje įsižiebus jų eilės numeriui. Šioje svetainėje galima registruotis ir patikrai į Vilijampolėje esančią techninių apžiūrų stotį. Kaip ir lig šiol bus priimami ir vairuotojai, atvykę be išankstinės registracijos, tačiau jie pasitikrinti savo techniką galės tik palūkėję „gyvoje“ eilėje.

„Tačiau ir šiuo atveju kontrolierius negalės pasirinkti tikrinamo automobilio, nes jį automatiškai paskirs elektroninė sistema. Tai įdiegta plėtojant Antikorupcijos projektą, kurį sėkmingai vykdo šalies techninės apžiūros įmonių asociacija“, – sako Kauno TAC direktorius Gintaras Ciegis.
Techninių apžiūrų stotis Kaune, Taikos pr.

Į visas šalies TA stotis, tarp jų ir Kauno zonos, iš anksto užsiregistruoti techninei apžiūrai galima internetu VTA.lt, oficialioje Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos interneto svetainėje.

Pradėjus veikti naujajam TA kompleksui Taikos prospekte 116 H, ankstesnėje stotyje Chemijos g. 8 techninės apžiūros nebebus atliekamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)