Ryškus charakteris

Daugelis vyrų į šią kategoriją įtrauktų moteris, pasižyminčias ryškiu ir gyvu charakteriu. Jos kandžios, saviironiškos, šmaikščios ir žaismingos ir tai, žinoma, vyrus jaudina. Tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl tokios merginos vyrams seksualiai patrauklios.

Įvairovė

Tokioms moterims būdingas pasitikėjimas savimi leidžia joms išmėginti įvairius įvaizdžius ne tik išvaizdos, bet ir elgesio prasme. Pavyzdžiui, šiandien ji gali būti švelni ir jauki, o jau kitą dieną tapti šalta ir neprieinama. Pyktį ji gali pakeisti malone, jei jos tikslas pasiektas, ir ją tenkina rezultatas.

Tokios permainos ir šilumos ir šalčio kaita labai sužadina vyrą ir verčia jį visada būti budriu.

Savarankiškumas

Stiprūs vyrai myli stiprias moteris! Svarbiausia, kad jos stiprybė pasireikštų ne fiziniame ar emociniame lygmenyje, o tokiu atveju, kai moteris žino ko ir kaip nori. Ji gali leisti laiką viena, turi savo pomėgius, mėgstamas veiklas, gali susigalvoti įdomius laisvalaikio leidimo būdus. Ji netąso vyro žodžiais „man nuobodu“, ir motyvuoja jį žygdarbiams – sugalvoti kažką iš koto verčiančio, kad ji atkreiptų į jį dėmesį ir pati užsinorėtų praleisti su juo laiką, kuriam laikui palikusi savo veiklas.

Gera meilužė

Užmezgus santykius su tokia mergina, vyrams lengviau seksualinėje plotmėje, vien todėl, kad jos nesiekia, kaip kitos moterys, kuo greičiau ištekėti. Todėl galima tiesiog mėgautis meilės santykiais, kurie, iš esmės, nereikalauja jokių įsipareigojimų. Be to, tokios merginos nesusivaržiusios, jos mėgsta malonumus, tad su jomis malonu leisti laiką lovoje.

Vyro savivertė

Užkariauti moterį – reiškia, įrodyti pačiam sau ir aplinkiniams, kad tu – tikras didvyris ir alfa patinas. O kadangi moterį su sudėtingu charakteriu užkariauti nelengva, vyro, kuriam tai pavyko, reitingai neišvengiamai išauga, ir apima saldus pergalės džiaugsmas. Ir žinoma, kelio pabaigoje vyras jaučiasi pasaulio karaliumi, nes tik jam pavyko laimėti neįveikiamą ir įžūlią natūrą, ištirpdyti jos širdį ir tapti mylimuoju.

Graži išvaizda

Mergina, kuri myli save ir žino, ko nori, niekada neatrodys blogai. Ji moka paslėpti trūkumus ir pabrėžti privalumus. Ji rūpinasi savimi, yra tvarkinga, išpuoselėta, jos makiažas ir manikiūras visada nepriekaištingi – visa tai traukia vyrą ir žadina jame potraukį. Matydamas tokią moterį vyras supranta, kad su ja tikrai bus gera lovoje.

Aistringa natūra

Būdama puiki aktorė ji tarsi tyčia pabrėžia savo erotiškumą ir seksualumą. Ir lūkesčiai paprastai pasiteisina, nes jos temperamentas iš prigimties pašėlęs, joje verda aistros. Mylėdamasis su ja vyras gali pasijusti tikru didvyriu, įsitikinti savo išskirtiniais gebėjimais ir potencialu. Net jei tai tik žaidimas, paprastai vyrai po tokių „pasirodymų“ pameta galvą.

Vestuvių nebus

Tačiau toli gražu ne visada įsimylėjimas ir seksualinis vyro potraukis „kalei“ perauga į kažką didesnio – rimtus santykius ar santuoką. Juk šeimos gyvenime svarbūs kiek kitokie dalykai, neįmanoma visą laiką sėdėti ant parako statinės, nuolat tikintis sprogimo. Todėl dauguma vyrų į žmonas renkasi ramesnes, labiau „namines“ moteris, pasižyminčias geru ir maloniu charakteriu. Bet visada prisimena savo avantiūras su moterimis, kurių viduje dega ugnis.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (439)