„Kelyje tarp Prienų žiedo ir Balbieriskio – nežmoniška spūstis, nes vyko sventė. Neįsivaizduoju, kas organizavo ir kaip apie sventę skelbė, bet net dienų dienas žiūrėdama TV nežinojau apie jokią šventę, tik kai su mažamečiu vaiku teko 1 km važiuoti valandą ir 2 minučių, pakraupau. Pirma pagalvojau, gal kam nelaimė, ten labai įdomus kelias, greičio mėgėjai gali sumėtyti, bet kai pamačiau, kad šventė, užplūdo toks pyktis, kad mano vaikui ir kitiems su dar mažesniais vaikais dėl neišmanėlių tenka 1 km važiuoti daugiau nei valandą baisiame karštyje!

O policininkai tik sugeba ateiti prie mašinos ir pasiūlyti važiuoti į šventę, bet perspėjo, kad ten vietos nėra, kur statyti mašiną. Kas iš Kauno važiavo į Alytų, net stebėjausi, kokio ilgio eilė. 12 km. Su tokiu vadovavimu ir eismo reguliavimu gal tik po 12 valandų žmonės pajudės iš mirties taško. Nežinau, kas organizavo šventę. Jei nėra sąlygų, reikėjo pardavinėti bilietus brangesnius ar dar ką nors sugalvoti, o ne žmonėms gadinti nuotaiką ir kankinti mažus vaikus. Druskininkai irgi mažas miestelis, bet net ir remontuojant tiltą, kai buvo uždaryta pagrindinė gatvė per teatralizuotą eiseną, tokių nesąmonių nebuvo“, - piktinosi DELFI skaitytoja.

Pasirodo, tokia spūsti susidarė dėl to, kad marios žmonių iš visos Lietuvos keliauja į Harmonizavimo parke vykstančią šeimų šventę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)