Reikės:

1 l kefyro;
300 ml grietinėlės (10 % riebumo);
250 g marinuotų burokėlių;
1 ilgavaisis arba 3-4 trumpavaisiai agurkai;
saujelė šviežių krapų;
saujelė svogūnų laiškų;
4 virti putpelės kiaušiniai;
druskos;
pipirų.

Į dubenį, kuriame gaminsime šaltibarščius supilame kefyrą, grietinėlę, sudedame marinuotus burokėlius, susmulkintą agurką ir žalumynus.

Beriame druskos, pipirų pagal skonį. Putpelės kiaušinius padalijame į dvi dalis ir dedame į šaltibarščius. Viską gerai išmaišome ir atšaldome. Patiekiame su keptomis arba virtomis bulvėmis.

P.S. Jei mėgstate skystesnius šaltibaščius, tai juos galima praskiesti šaltu virintu vandeniu.

SKANAUS!!!