Vaizdo įrašas padarytas su specialiai asmenukių fotografavimui skirta lazda. Tai turbūt ekstremaliausia asmenukė, kokią kas nors iki šiol yra pasidaręs, rašo portalas „Bussines insider“.

Nuotraukas fotografai darė įlipę į 360 metrų dangoraižio viršūnę. Vaizdo įraše matyti, kaip vaikinai asmenukes darosi laikydamiesi viena ranka ir stoviniuodami ant pirštų galiukų.

Nepaisant to, kad kiekvienas neteisingas žingsnis šiems ekstremalams galėjo kainuoti gyvybę, draugai buvo pasiryžę užfiksuoti miesto vaizdą, kokio prieš tai niekada nematė. Nors saugumo reikalavimai tokiuose pastatuose yra itin griežti, pamišę laipiotojai pažadėjo su apsauga pasidalinti nuotraukomis ir buvo įleisti.

Šios iniciatyvos autorius Aleksandras Remnovas, 19-metis rusų fotografas, kuris lipa į aukščiausius pasaulio ir visa tai įamžina fotografijose. Honkongo dangoraižis buvo tik vienas iš pastatų, į kuriuos vaikinas nori įlipti.

„Buvo vienas labai pavojingas momentas, kai mes bandėme patekti į centrinį Honkongo dangoraižį. Mūsų buvo per daug ir mes netilpome ten trise, todėl nutarėme grįžti. Mums pasisekė, kad nebuvo jokios policijos, tačiau šiek tiek apsižodžiavome su apsauginiais,“ - pasakoja devyniolikmetis.

Vaikinas teigia, kad nežino, į kokį kitą miestą su draugais keliaus toliau, tačiau sako, kad sustoti neketina.

This video of teenagers dangling at the top of a Hong Kong skyscraper is beyond intense.Posted by Business Insider on Sunday, May 24, 2015

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)