Prašome Jūsų patarimo – padėkite tiems, kurių širdis ilgisi jausmų. Visi vieniši žino, kad neva meilė ateina tada, kai jos nesitiki ar nelauki, tačiau ką daryti, kai nelaukti neišeina? Pasidalinkite – kur ieškoti antrosios pusės, ką sakyti pamačius patikusį vaikiną ar merginą, kur pasikviesti ir kaip užkariauti širdį?

Širdžių ėdikai, tai Jūsų šansas! Papasakokit savo sėkmingą suviliojimo istoriją, pasidalinkit patarimais ir padėkite ieškantiems meilės! Jums už tai atiteks puikus prizas vasarai – V. Delattre knyga „Šešeri metai Saigone: nepamirštamas gyvenimas Vietname“. Po knygą įteiksime dviem įdomiausių pasakojimų autoriams.

Vita Vilimaitė Lefebvre Delattre „Šešeri metai Saigone“ – pasakojimai apie kelionę drambliais Vidurio Vietname. Apie pažliugusius Šiaurės Vietnamo kalnų kelius, kuriuos vagojo keliautojų motociklų ratai. Apie kalnų moterų kovą už teisę gyventi savo gyvenimą. Apie prašmatnų, neprieinamą, klastingą naujųjų vietnamiečių pasaulį, slepiamą po komunistiniais lozungais. Apie komiškus, o kartais tragikomiškus nutikimus vietinėje redakcijoje, kur autorė dirbo trejus metus. Apie paslaptingą būrėjų pasaulį – ar jų burtai ir pranašystės išsipildė?

Tai knyga apie likimą. Ieškodama savojo, autorė keliavo po visą Vietnamą, patyrė įstabių nuotykių, išklausė daugybę istorijų, šie metai pakeitė ją pačią. Vietinių žmonių gyvenimo būdas, tradicijos, stipriai susipynusios su tikėjimu, padarė įtaką ir jos pasaulėjautai. Autorė su didžiule pagarba bando atskleisti Vietnamo savitumą ir baimingai stebi šiuolaikinės, vakarietiškos kultūros įtaką šiai tolimai Pietryčių Azijos šaliai.

„Tai – MANO Vietnamas, ne kieno nors kito, – pabrėžia autorė ir kviečia į savo kelionę. – Gal net pamilsite Vietnamą arba bent jau pasistengsite jį suprasti taip, kaip stengiausi aš. Gal net užsuksite ten. O gal nukeliausite kažkur kitur, net nebūtinai išėję iš namų.“

Vita Vilimaitė Lefebvre Delattre jau septyniolika metų dirba žurnalistinį darbą. Ji buvo žurnalo „Cosmopolitan“ vyriausioji redaktorė, dirbo „Lietuvos ryto“ televizijoje, LNK, bendradarbiavo su žurnalais „TV antena“, „Stilius“, „Kinas“, „Ieva“, „Žmonės“, „Nuo... Iki...“, „Laima“, „Moteris“, rusų „Elle“, kūrė siužetus TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“. Šiuo metu gyvena Paryžiuje, augina du vaikus.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo gegužės 28 d. iki birželio 18 d.;
2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;
3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. birželio 19 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojai skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;
4. Konkurso prizas – dviem žmonėms po V. Delattre knygą „Šešeri metai Ssaigone: nepamirštamas gyvenimas Vietname“;
5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Laukiame Jūsų pasakojimų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“, mintimis taip pat galite pasidalinti spausdami ant pilko mygtuko apačioje iki birželio 18 d.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Nugalėtojais tapo DELFI skaitytojai Asta ir Auris, su jais susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)