Kaip nurodo įmonė, 1400 kv. m plotą užimančioje „Prekių užsakymo ir pasiėmimo vietoje“ pirkėjai galės apžiūrėti siūlomus baldus bei interjero aksesuarus, pasisemti įkvėpimo ir susiplanuoti namų apstatymą. Klientai galės ne tik užsisakyti daugumą „Ikea“ produktų ir juos čia atsiimti, jiems taip pat bus teikiamos įprastos „Ikea“ paslaugos ir pagalba, pavyzdžiui, baldų surinkimas, įrengimas ir pristatymas į namus.

„Siekiame padaryti „Ikea“ labiau pasiekiamą daugumai Lietuvos gyventojų. „Prekių užsakymo ir pasiėmimo vieta“ padeda „Ikea“ plėstis į regionus, kuriuose gyvena daug žmonių, tačiau jie yra nutolę nuo Vilniuje esančio „Ikea“ prekybos centro. Tai padės žmonėms lengviau įsigyti mūsų produktus už mažesnę kainą“, – sako bendrovės „Felit“ („Ikea Lietuva“) vadovas Johannesas Johannessonas.

„Tikime, kad „Ikea“ atėjimas į Klaipėdą ir didesnė konkurencija bus naudingi viso regiono gyventojams. „Ikea“ yra gerai žinomas kaip kokybiško gyvenimo mieste simbolis, todėl mes džiaugiamės, kad „Ikea“ plėtrai pasirinko būtent Klaipėdą. Tai rodo, kad tarptautiniai investuotojai pripažįsta Klaipėdą kaip svarbų šalies miestą ir puikią vietą investicijoms Lietuvoje“, - sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)