Nuo pat 10.00 val. iki 10.40 val. renginio dieną Vingio parke, prie estrados įrengtoje registracijos vietoje, organizatoriai lauks visų žygio dalyvių, kuriems atvykus, bus įteikiamos specialios žygio kaklaskarės, o jau 12.00 val. visi žygeiviai bus kviečiami rikiuotis prie starto linijos.

„Šiais metais, kaip ir praėjusiais, žygio dalyviai, lydimi profesionalių instruktorių, galės įveikti 5 arba 12 kilometrų trasas, kurios drieksis Vingio parko takais bei pagrindinėmis sostinės gatvėmis. Tiek iki žygio, tiek po jo bus galima dalyvauti įvairiose sveikatingumo treniruotėse, vedamose Lietuvos Taidzičiuan Asociacijos trenerių bei pasimankštinti drauge su „Insanity“ treniruočių sostinėje pradininku Ignu Bakėjumi. Renginio metu bus taip pat galima konsultuotis su visuomenės sveikatos specialistais, dalyvauti specialioje žygio loterijoje. Tad tikrai tikimės sulaukti kuo didesnio dalyvių skaičiaus“, – pasakoja Vilniaus visuomenės sveikatos biuro vadovė Gražina Sidorovienė.

Likus kelioms dienoms iki masinio šiaurietiškojo ėjimo žygio, vilniečiai dar gali dalyvauti ir nemokamose pamokose, vykstančiose net keliose sostinės vietose.

„Atsižvelgiant į tai, kad šiaurietiškasis ėjimas yra tikrai puikus sveikatingumo užsiėmimas kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus ar fizinio pasirengimo, siekiame šiuo sportu sudominti kuo daugiau žmonių. Ir visgi džiugu, kad žmonės tikrai nėra pasyvūs, vien nemokamose treniruotėse Karoliniškėse, Pilaitėje, Šeškinėje, Antakalnyje, Jeruzalėje ir Vingio parke per beveik porą mėnesių apsilankė apie penkis šimtus dalyvių“, – džiaugiasi G. Sidorovienė.

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras informuoja, kad turintys šiaurietiškojo ėjimo lazdas žygio dalyviai laukiami su jomis. Neturintiems lazdų, jos bus paskolintos registracijos vietoje prie estrados.

Registruotis taip pat dar vis galima ir internete .

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)