Į Palangą atvykę lenktynių gerbėjai neturės nė vieno vakaro nuobodžiauti – jiems organizuojami trijų dienų koncertai, kuriuose savo išskirtines programas pristatys trys grupės.

Organizatoriai nurodo, kad ketvirtadieniui, liepos 16 d., savo dvidešimties metų jubiliejaus koncertinę programą ruošia „Biplan“. Penktadienį, liepos 17 d., kultinė grupė BIX pristatys savo naują albumą. O šeštadienį, liepos 18 d., po „ENEOS 1000 km“ lenktynių finišo vienintelį šią vasarą savo koncertą surengs Dž. Butkutė.

„Man, bijančiai vorų, tokios ekstremalams skirtos mašinos yra iššūkis, bet su Linu nebuvo baisu važiuoti“, – sakė į spaudos konferenciją sportiniu „Volkswagen Beetle“ atvežta Dž. Butkutė.

Paklausta, kaip vadinsis jos koncertas, kurį publika išvys pasibaigus lenktynėms, dainininkė atšovė: „Geriausi renkasi geriausius“.

Lenktynių organizatoriaus, VŠĮ „Promo events“ vadovas Darius Jonušis žadėjo, kad šių metų renginyje bus kaip niekada gausi pramoginė dalis.

„Ankstesniais metais ir pramogos, ir sportas buvo tarsi susipynę į vieną vietą. Nuo šių metų mes drąsiai atskiriame šias dvi dalis. Žiūrovų laukia trys atskiros muzikinės programos, pasirodys ne pagal fonogramą, o gyvai dainuojantys atlikėjai, todėl tikimės, kad visas tris dienas J. Basanavičiaus gatvė bus gerokai ištuštėjusi ir žmonės ateis į mūsų rengiamus koncertus“, - sakė D. Jonušis.

Jis taip pat pabrėžė, kad pramogų pasaulio atstovų lenktynių trasose neverta tikėtis pamatyti: „Žvaigždžių komandos nebus, kaip kad būdavo ankstesniais metais, negalime leisti šiam klausimui toliau vystytis. Yra komandų, kurios be automobilio pirkimo vien tik lenktynėms išleidžia 30-70 tūkst. eurų, todėl jų požiūris į varžybas yra visai kitoks“.

D. Jonušis užsiminė ir apie dar viena naujovę - žiūrovams bus pasiūlyta įsigyti ribotą skaičių leidimų, su kuriais bus galima patekti arčiau lenktynininkų, pabūti starto zonoje.

Spaudos konferencijoje taip pat pasirodė praėjusių metų nugalėtojų komandos atstovas Ignas Gelžinis, tačiau jis apie pasiruošimą artėjančioms „ENEOS 1000 km“ lenktynėms nedaugžodžiavo: „Dar nenorime atskleisti planų, paliksime šiek tiek intrigos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)