Vaidas Baumila, Romas Michailovskis, Dainotas Varnas penktadienio popietę savo feisbuko paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje trijulė mėgaujasi grožio procedūra. Visi vaikinai prieš finalo repeticiją pasidarė veido kaukes užkulisiuose.

Vaidai, daug dėmesio skiri sportui ir savo išvaizdai. Ar tai neatsiejama pramogų pasaulio atstovo gyvenimo dalis?

Daugiau laiko skiriu sportui ir sveikam gyvenimo būdui, o ne išvaizdai. Išvaizda – rezultatas šių dviejų sudėtinių dalių. Tai neatsiejama mano, aktyvaus žmogaus, dievinančio sportą, gyvenimo dalis.

Sportuoji netradiciškai, per treniruotes, kiek žinau, naudoji ne treniruoklius, o savo svorį. Kuo šis būdas geresnis nei įprastas?

Naudojuosi ir tradicinėmis staklėmis, štangomis, tačiau stengiuosi įmaišyti ir pratimų, kuriuose naudoju tik savo svorį. Matau daug sustabarėjusių ir prie svarmenų prilipusių žmonių. Jie naudoja tik svarmenis ir štangas.

Man įdomiau maišyti būdus, atrasti tuos, kurie apsunkintų treniruotes. Domiuosi calisthenics, crossfit, interval training metodais. Tokios treniruotės visada palaiko aukštą pulsą ir neleidžia atsikvėpti. Jos greitos, degina riebalus, gerina medžiagų apykaitą ir neleidžia sustabarėti.