Ingredientai

Aliejus 40 ml
SANTA MARIA GUACAMOLE STYLE padažas 1 indelis
Majonezas pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite prieskonių mišinį su aliejumi ir pamarinuokite jautieną apie 20 minučių kambario temperatūroje.

Pakepkite nepjaustytą jautienos išpjovą ant grotelių – iš abiejų pusių apie 3,5 minutės. Pamatuokite jautienos temperatūrą. Mėsa paruošta, kai temperatūra pasiekia 58– 60 °C.

Palikite mėsą aliuminio folijoje, paskui supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite ant tortilijos salotas, pomidorus, jautieną, svogūnus
ir GUACAMOLE padažą. Ant viršaus uždėkite majonezo ir apskrudintos šoninės gabaliukų.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai