Ingredientai
Jautienos išpjova
1
kg
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1
pakelis
Aliejus
40
ml
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Kiaulienos šoninė
200
g
Romaninės salotos
1
vnt.
Pomidorai
3
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
SANTA MARIA GUACAMOLE STYLE padažas
1
indelis
Majonezas
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite prieskonių mišinį su aliejumi ir pamarinuokite jautieną apie 20 minučių kambario temperatūroje.
Pakepkite nepjaustytą jautienos išpjovą ant grotelių – iš abiejų pusių apie 3,5 minutės. Pamatuokite jautienos temperatūrą. Mėsa paruošta, kai temperatūra pasiekia 58– 60 °C.
Palikite mėsą aliuminio folijoje, paskui supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite ant tortilijos salotas, pomidorus, jautieną, svogūnus
ir GUACAMOLE padažą. Ant viršaus uždėkite majonezo ir apskrudintos šoninės gabaliukų.
Atsiliepimai