Ingredientai
Lašišos filė
1.5
kg
Druska
1.5
šaukšto
SANTA MARIA amerikietiško lauko kepsnių padažas Kentucky whisky
75
ml
Kiaulienos šoninė
300
g
Žaliosios citrinos
1
vnt.
Aitrioji paprika
0.5
vnt.
Svogūnų laiškai
pagal skonį
Kalendros
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įtrinkite lašišą amerikietišku lauko kepsnių padažu ir padėkite odele žemyn ant kepsninės grotelių.
Kepkite netiesioginės kaitros būdu apie 25 minutes.
Paskrudinkite šoninę ant keptuvės ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
Iškeptą lašišą išimkite iš kepsninės ir papuoškite traškiais šoninės gabaliukais, žaliosios citrinos skiltelėmis, aitriosios paprikos griežinėliais ir svogūnų laiškais, užbarstykite smulkintų kalendrų.
Atsiliepimai