Ingredientai
Tilapijos filė
8
vnt.
Santa Maria TERIYAKI marinatas
2
šaukštai
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Citrinų sultys
šlakelis
Vyšniniai pomidoriukai
10
vnt.
Ridikėliai
10
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kalendros
2
šaukštai
Santa Maria Jalapeno aitriosios paprikos
1
šaukštas
Santa Maria akmens druska
pagal skonį
Santa Maria Tellicherry pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite marinatą su alyvuogių aliejumi.
Žuvį pabarstykite druska, pipirais ir išspauskite pusės citrinos sultis. Patepkite marinatu ir palikite pastovėti pusę valandos.
Pico de Gallo paruošimui: Supjaustykite vyšninius pomidorus ir ridikėlius skiltelėmis. Nulupkite agurką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite daržoves (kartu su svogūnu ir aitriosiomis paprikomis) ir pabarstykite druska, pipirais, užpilkite aliejaus. Išspauskite citrinos sultis, pagal skonį.
Pakepkite žuvį karštoje kepsninėje apie 1,5 min. iš abiejų pusių.
Patepkite su Pico de Gallo.
Atsiliepimai