Vokiečių aviganio mišrūniukei Sakurai apie 4-5 mėnesius, jos meilumui ir grožiui nusakyt nėra žodžių. Ji būtinai atbėgs pasiglaustyti, net ant šono virs iš malonumo, jai draugas kiekvienas, Sakura - tikrai stabilaus, gero būdo, protinga kalytė, puikiai sutaria su kitais kiemelio gyventojais, yra prieraiši ir neįžūli.

Nuotraukoje matote Sakurą gulinėjančią su teta Fika ir dėde Reksu, o kai pasiilgsta aktyvesnės draugijos, Sakurai į kompaniją atlekia baltasai draugelis Taškius. 

Neretai skambina žmonės, kuriems rūpi tik tai, kad ji panaši į veislinę... Bet laikote namie ne etiketę, laikote gyvą šunį, kuris turės savo poreikių, ir tai nėra tupėjimas voljere 23 valandas per parą.

Na, ir pristatome tikrą meškinuką Žiulį! Širdis sąla nuo jo išskirtinės išvaizdos, rankos pačios tiesiasi apkabinti šį mielą pliušinį „žaislą“.

Bet jis, aišku, yra ne žaislas, šis šunelis augs didelis ir drūtas, reikės jam ir dėmesio, ir dresūros, ir tinkamos priežiūros. Žiulis dar visai jaunas, apie 6 mėn., rastas klaidžiojantis su antkakliu, bet va jau kiek laiko nerandam skelbimų apie tokį dingusį šunelį ir niekas dėl jo nesikreipia.

Šio meškučio charakteris yra auksinis, žmogus jam yra labai svarbus. Jis moka ne tik prisiglausti, bet ir apkabinti savo leteniūtėm. Todėl, nepykit, jis yra draugas, o ne sargas. Ne daiktas prie grandinės, ne jūsų autolaužyno signalizacija. Kaip ir Sakura.

Ieškome šiems šuniukams tik rimtų atsakingų žmonių, kurie turi sveiką šiuolaikinį požiūrį į šunų auginimą. Kaip ir kitiems savo globotiniams linkime, kad naujuose namuose būtų mylimi, aprūpinti stogu virš galvos ir normaliu maistu, kad būtų gydomi, jei suserga, kad būtų auklėjami, laiku skiepijami, laiku sterilizuojami/kastruojami. Kad nebūtų paleidinėjami „pasivedžioti patys“ po gatves, kaip atkakliai tebedaro kai kurių šunų savininkai ir neišmetami, atsiradus naujiems interesams.

Sakura ir Žiulis (kaip ir kiti mūsų šuneliai, kurių dabar daugiau nei 100) globojami „SOS gyvūnų“ prieglaudoje Minsko pl. 33A, Vilniuje. Skambinkite tel. nr. 860039525 ir 868339826. Prieš atvykstant labai prašome susitarti dėl laiko.