Sutapimas, tačiau jubiliejinės „Eurovizijos“ atidarymo ceremonija sutapo su delegacijos vadovo Audriaus Giržado 51-uoju gimtadieniu.

Lietuviai, prieš išvykdami į Vienos rotušę, kurioje ir buvo surengtas Europos dainų konkurso atidarymas, pasveikino A. Giržadą gimtadienio proga.

Po keletą valandų trukusios oficialios atidarymo ceremonijos, Lietuvos delegacijos nariai, Vaidas ir Monika, atvyko į „Ottakringer“ alaus daryklą, kurioje įsikūręs įspūdingas „Euroklubas“. Čia kiekvienas galėjo rasti sau patinkančios muzikos salę. Nebeveikiančiose gamyklos erdvėse – būriai „Eurovizijos“ gerbėjų, žiniasklaidos atstovų ir šių metų konkurso dalyvių.

Čia atvykę lietuviai buvo nusiteikę puikiai praleisti vakarą. Jie sulaukė ypatingo gerbėjų ir žurnalistų dėmesio. Daugybė vakarėlio dalyvių panoro įsiamžinti asmenukėje su mūsų šalies atstovais ir paspausti jiems ranką, palinkėti sėkmės. Nė vienais metais anksčiau Lietuvos atstovai "Eurovizijoje" nėra sulaukę tokio susidomėjimo.

Po geros valandos linksmybių Vaidas ir Monika pajudėjo viešbučio, kuriame yra apsistoję, link. Tačiau su išvykimu iš klubo linksmybės nesibaigė. Jos buvo pratęstos viešbučio bare. Tuo pačiu buvo minimas ir A. Giržado gimtadienis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)