Jau anksčiau buvo skelbta, kad Vaidas Baumila turėjo bėdų dėl balso, tačiau šeštadienį jis jautėsi daug geriau. Neilgai trukus ir Monikai kilo nežymių problemų dėl balso, mat ji buvo peršalusi. Greitosios automobiliu mūsų šalies atstovė buvo nuvežta į vieną Vienos ligininių, kurioje gydytojai jai atliko nosies gleivinės prideginimo procedūrą. Mūsų šalies atstovei iš nosies dėl streso kartais plūsteli kraujas. Siekdama išvengti rizikos, Monika nusprendė apsilankyti pas gydytojus. Gydytojai po apžiūros patikino, kad peršalimo simptomai, kurie iki šiol trukdė Monikai, turėtų praeiti iki antrojo pusfinalio, kurį Europos TV žiūrovai išvys kitą ketvirtadienį, gegužės 21-ąją.

Monika Linkytė

DELFI šeštadienį jau rašė, kad Vaidas ir Monika dalyvavo antrojoje repeticijoje ir spaudos konferencijoje. Atlikėjai šiek tiek pakeitė įvaizdį. Be to, scenoje pasibučiavo ne tik Monika ir Vaidas, bet ir pritariantieji vokalistai Jurijus Veklenko ir Dainotas Varnas.

Antrosios lietuvių repeticijos ir spaudos konferencijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (740)