"Šiemet tikrai užsikabinau už "Eurovizijos". Gal dėl to, kad Lietuvos balsavimo rezultatus paskelbsiu... Pradėjau klausyti visų dainų ir nusprendžiau, kad lietuvių ir latvių kūriniai - gražiausi. Jie gali finale dalintis pirmas dvi vietas", - DELFI kalbėjo U. Galadauskaitė.
Ugnė Galadauskaitė

Ugnei ši patirtis, kuomet visai Europai praneš lietuvių balsavimo rezultatus - pirmoji ir, kaip ji pati sakė, labai įdomi.

"Paskaičiau, kiek milijonų žmonių žiūri "Euroviziją", pagalvojau, gal pavyks kokį papildomą milijoną žiūrovų "Labam rytui" pritraukti", - juokavo TV laidų vedėja.

Tiesa, Ugnė iškart po "Eurovizijos" finalo vyks atostogauti. "Vis tiek po "Eurovizijos" visa Europa lietuvių "This Time" klausysis, tai gal ir lietuvišką LRT pradės dažniau žiūrėti", - šypsodamasi pokalbį baigė U. Galadauskaitė.

Lietuvos atstovai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila pasirodys antrajame tarptautinio Europos dainų konkurso pusfinalyje gegužės 21 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)