Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, kas gali įskaudinti jūsų gyvenimo draugą, nors jis gali to ir nepasakyti.

1. Erzinate jį girdint jo draugams. Jūsų vaikinas gali jums to ir nepasakyti, tačiau jis tikrai įsižeis, jei jį erzinsite girdint jo draugams. Žinoma, tikriausiai jūs nenorite jo įskaudinti, o tiesiog pasirodyti šmaikšti ir turinti humoro jausmą. Tačiau atminkite, kad paprastai vyrams yra labai svarbu gerai pasirodyti kitų vyrų akivaizdoje, todėl stenkitės jam padėti tai padaryti. Patikėkite, jam labai svarbus jūsų palaikymas.

2. Priekaištaujate, kad jis uždirba per mažai. Jūsų draugas tikriausiai ilgai nepamirš, jei bent kartą jam užsiminsite, kad jis uždirba per mažai. Nesvarbu, ką dirba jūsų mylimasis, jis neabejotinai nori didžiuotis savo darbu. Todėl jei nenorite jo skaudinti, pasilikite neigiamus komentarus apie jo darbą sau. Priekaištaudama vis tiek nieko nepasieksite, tik sugadinsite jūsų santykius.

3. Kritikuojate jo išvaizdą. Kai kurios moterys mano, kad pakoreguoti mylimojo išvaizdą yra tiesiog jos pareiga ir vyrams tai patinka. Tačiau dauguma vyrų tikrai įsižeis, jei pasakysite, kad jis turėtų pakeisti šukuoseną ar daugiau pasportuoti. Jis nori būti jūsų herojus, kurį pamačius jums ima linkti keliai, o ne mažas berniukas, kuriam mama šukuoja plaukus.

4. Jūsų kūno kalba rodo priešiškumą. Kūno kalba gali žeisti ne mažiau nei žodžiai. Jeigu jūs susiraukiate, kai jis ima pasakoti apie savo planus, arba atsitraukiate, kai jis bando jus apkabinti, jūsų mylimas vyras tikriausiai liks įžeistas. Todėl galvokite ne tik apie tai, ką sakote, bet ir kaip elgiatės.

5. Abejojate jo sugebėjimais. Patikėkite, jūsų mylimasis tikrai nori, kad manytumėte, jog jis gali padaryti viską. Bet kokios abejonės jo sugebėjimais jį tikrai skaudina. Niekada jo neklauskite, ar jis sugebės padaryti remontą ar pakeisti automobilio ratus. Tiesiog pasakykite, kad reikėtų tai padaryti. Jei jis manys, kad negali imtis panašių darbų, pats jums pasakys ir pasiūlys surasti meistrą.

6. Vengiate rodyti jausmus viešai. Ne visi vyrai yra linkę rodyti viešai savo jausmus ir kitų akivaizdoje pabučiuoti ar apkabinti savo gyvenimo draugę. Tačiau jeigu visgi jūsų mylimasis tai daro, jį tikrai įskaudinsite atstumdama jo meilę ir dėmesį. Džiaukitės jūsų santykiais ir nebijokite apie tai pranešti visam pasauliui!

7. Parodote, kad ne viskas jus tenkina miegamajame. Tiesa, kad jūsų antroji pusė negali žinoti, kas jums kaitina kraują miegamajame, todėl reikia kuo daugiau kalbėtis apie intymius dalykus. Tačiau neakcentuokite, ką jis daro blogai, o kalbėkite apie tai, ko norėtumėte ir kas jums patinka. Patikėkite, jis tikrai pasistengs padaryti viską, kad įgyvendintų jūsų įgeidžius.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!