Čempionų lygoje turėtų pasirodyti ir trys lietuviai: Stokholmo „Djurgarden“ (Švedija) vartininkas Mantas Armalis, kuris su klubu pateko į 2 grupę, Turku TPS (Suomija) puolėjas Tadas Kumeliauskas, kuris su ekipa pateko 7 grupę ir vartininkų treneris Arūnas Aleinikovas, kurio klubas Gardino „Neman“ (Baltarusija) pateko į 9 grupę.

„Buvome trečiame, silpniausiame krepšelyje ir galėjome gauti labai stiprius klubus – švedų ir šveicarų čempionus. Gavome vidutinio lygio vokiečių komandą ir austrus, tad galima sakyti, jog mums pasisekė. Aišku, ledo ritulį dabar moka žaisti visi, tad žaisti reiks su visais“, - burtus įvertino T. Kumeliauskas.

„Tikrai neblogiausias variantas. Bus sunku su vokiečiais, kurie savo sudėtyse visuomet turi NHL ir AHL lygų žaidėjų, tačiau pirmos Čempionų lygos rungtynės bus rugpjūčio 20 dieną, tad varžovai gali būti ne stipriausios fizinės formos. Slovakai tuo metu jau bus pasiruošę, bet su jais žaisti tikrai galima. Mūsų klubas pasiruošimą pasiruošimą sezonui pradės liepos 1 dieną ir pirmoms rungtynėms mes galime būti rimtai pasiruošę“, - apie burtus sakė A. Aleinikovas.

„Labai įdomūs burtai. „Tappara“ pastaraisiais metais Suomijoje buvo stipri komanda, lengva nebus. Taip pat bus smagu nuvykti į Šveicariją ne tik dėl ledo ritulio. Tai - labai graži šalis ir su malonumu žaisime Cuge“, - hockey.lt sakė „Djurgarden“ komandos vartininkas M. Armalis.

Grupių turnyre komandos tarpusavyje sužais po dvejas rungtynes (namie ir išvykoje) rugpjūčio 20–rugsėjo 6 dienomis.

Po dvi stipriausias grupių komandas pateks į atkrintamų varžybų 1/16 finalo, kur dvejų rungtynių serijoje žais minuso sistema iki pat finalo. Vienerių rungtynių finalas bus surengtas vasario 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)