„Šis projektas yra vienintelė galimybė Lietuvoje padaryti „big break“ arba, lietuviškai kalbant, didįjį proveržį karjeroje – iš savo miegamojo tiesiai į rimtą įrašų studiją ir televiziją, – sako radistas Rolandas Mackevičius ir šypsosi. – Naujas „Lietuvos balso“ sezonas su mumis bus lengvai kitoks – jūs žinote, ką tai reiškia! O dalyvauti šiame projekte tiesiog privalu, nes prizas šalia neįkainojamų pamokų – net 20 tūkstančių eurų vertės!“

Netylančios kalbos visuomenėje – kas gi bus kiti „Lietuvos balso“ mokytojai šiemet – toliau kursto aistras. Merūnas Vitulskis imasi karjeros užsienyje, atsilaisvino dviguba „Lietuvos balso“ kėdė, ar liks projekte dainininkai Katažina Zvonkuvienė ir Donatas Montvydas? „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius praėjusią savaitę mįslingai prakalbo apie didįjį projekto atsinaujinimą. Visi atsakymai jau netrukus, o pokyčiai – dėl meilės muzikai.

Priminsime, kad pirmąjį „Lietuvos balso“ sezoną vedė Vytautas Rumšas jaunesnysis, Ugnė Skonsmanaitė ir Žygimantas Barysas, antrasis ir trečiasis sezonai buvo patikėti Ingai Jankauskaitei, Rolandui Vilkončiui, Santai Audickaitei ir Šarūnui Kirdeikiui. Mokytojais projekte dirbo Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, Violeta Tarasovienė, Egidijus Sipavičius, Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Katažina Zvonkuvienė, Inga ir Arūnas Valinskai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)