"Pirmoji reakcija buvo nuostaba ir džiugesys. Jei tai būtų tiesa, tai reikštų, kad turėsiu garbės atiduoti duoklę tėvynei, kurioje gimiau ir užaugau. Bent jau iš dalies", - DELFI kalbėjo D. Varnas.

Paklaustas, ar tikėjosi šauktinių sąraše išvysi savo pavardę, D. Varnas patikino to nesitikėjęs.

"Ne, visiškai ne. Kadangi turiu tam tikrų apribojimų, mokausi. Kolegos Lietuvoje pagal mano asmens kodą patikrino, ir sako, kad esu sąraše. Bet kiek žinau, iš 36 tūkstančių atrinks 3 tūkstančius, ko gero, vilties yra. Bet kadangi esu studentas, gali visko būti, kad tai neįvyks. Apie tai sužinojau tokiu metu, kai esu "Eurovizijoje", jausmas įdomus", - DELFI kalbėjo pritariantysis Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos dainininkas.

Pasitikslinus, ar nebandys D. Varnas išvengti prievolės, atlikėjas patikino, kad to nedarytų. "Jeigu ir tektų, jeigu ir būtų tokia dalia, tai aš su mielu noru ir džioaugsmu eičiau ir didžiuočiausi, kad esu vienas iš tų žmonių", - kalbėjo D. Varnas.

Daugiau naujienų - "Facebooke".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)