Šventės metu tradiciškai buvo įteikti apdovanojimai už geriausias žurnalistikos studentų profesines praktikas. Už geriausią 2014-ųjų metų praktiką vietinėje Nacionalinės rajonų ir miestų laikraščių leidėjų asociacijos apdovanojimą gavo VU žurnalistikos antrakursė Kotryna Reimerytė. Už geriausią 2014-ųjų metų praktiką regioninėje spaudoje UAB „Šiaulių kraštas“ įsteigtą apdovanojimą gavo VU žurnalistikos antrakursis Lukas Šniolis.

Lietuvos žurnalistų sąjunga taip pat įteikė apdovanojimą už geriausią 2014 m. praktiką nacionalinėje žiniasklaidoje. Ją gavo VU žurnalistikos trečiakursė Austėja Mikuckytė.

Paskelbti ir rašinių bei fotografijų konkursų nugalėtojai. Trečiaja vietą moksleivių raišinių konkurse užėmė Patricija Tilvikaitė, antrąją – Kornelija Mykolaitytė, pirmąją – Salomėja Galdikaitė. Nuotraukų konkurse trečiaja vietą užėmė Greta Vaisėtaitė, antrąją – Viktorija Rimdeikytė, o pirmąją – Martynas Jaugelavičius.

Po apdovanojimų šventė tesėsi prie vaišių stalo kartu su grupe ir „Made in 234“. Pašnekesiai ir šiltas žurnalistų bendruomenės bendravimas tęsėsi iki pat vėlyvo vakaro.