Aišku, nebūtų bėda, jeigu būčiau buvusi viena, tačiau mažylis verkė, o dar, kaip tyčia, pliaupė kaip iš kibiro. Išlipau iš automobilio, vaikštau aplink ir nebesuprantu, ką daryti, vyras komandiruotėj, tėvai – kitam mieste...Man bemąstant sustojo automobilis (pabrėžiu, kad aš nestabdžiau, nes miške moteriai tikrai nėra saugu tą daryti).

Išlipusi jauna žavi moteris pasiūlė pagalbą. Patarė tiesiog pasiimti vaikelį ir pasisiūlė pavėžėti namo. Ačiū tai šauniai moteriai, kuri man padėjo, kuri mane, visą šlapią, permirkusią ir su verkiančiu vaiku, priėmė į automobilį, papildomai gaišo laiką (nors ji taip pat važiavo su mažyliu) ir parvežė mus su vaikeliu namo, nors jai buvo visai ne pakeliui.

Ačiū už tai, kad nepaliko mūsų vienų, už tai, kad saugiai pasiekėm namus ir už tą gerą širdį. Dėl patirto streso nepaklausiau moters vardo, tik įsidėmėjau automobilį. Taigi, ačiū tau miela ir geraširde vairuotoja, kuri važinėji „Mercedes“ markės melsvu automobiliu HFS 009. Ne tik policininkai, bet ir paprasti žmonės, ištikus bėdai kelyje, gali padėti. Sulaukusi tokios pagalbos ir pati dabar stosiu, jeigu matysiu, kad kitam, vairuotojui galiu padėti. O tave tikiuosi dar sutikti tam pačiam kelyje. Ačiū, ačiū ačiū tau dar kartą!

Norite pasidalinti savo istorija? Padėkoti? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt