Apie renginį praneša Vidaus reikalų ministerija.

Vaikams buvo dalinamos specialiai šia proga parašytos maldelės jauniesiems keliautojams ir atšvaitai. Įspūdingais motociklais atvykę sostinės kelių policijos pareigūnai leido ant jų pasėdėti visiems norintiesiems.

Vilniaus kelių policijos pareigūnė Aistė Dijokaitė jauniesiems eismo dalyviams įtaigiai priminė svarbiausius saugaus buvimo kelyje principus.
Policijos ir Kelių direkcijos pareigūnai tikisi, kad jaunieji eismo dalyviai ilgai prisimins šią dieną. Ypač tie, kuriems tai buvo ir Pirmosios Komunijos šventė.

Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos inicijuota akcija „Saugokime vaikus keliuose“ vyko visą savaitę. Vilniaus policijos pareigūnai ir savivaldybės darbuotojai organizavo prevencines priemones, kuriomis buvo siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į labiausiai pažeidžiamus eismo dalyvius vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)