Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Cinamonas
1
šaukštelis
Graikiniai riešutai
1
sauja
Bananai
3
vnt.
Kriaušės
2
vnt.
Vanilinis cukrus
1
šaukštas
Sviestas
200
g
Kefyras
0.5
stiklinės
Cukrus
1.5
stiklinės
Kiaušiniai
2
vnt.
Porcijos: 10
Paprastas, minkštas ir sultingas pyragas prie vakarinės arbatos.
Gaminimo eiga
Sumaišykite visas sausąsias sudedamąsias dalis.
Kitame dubenyje smulkiai supjaustykite bananus ir nuluptas kriaušes
ir sumaišykite su kefyru.
Trečiame dubenyje išplakite su cukrumi kiaušinius ir supilkite ataušusį
ištirpintą sviestą.
Viską sumaišyti kartu.
Galiausiai suberkite susmulkintus graikinius riešutus.
Tešlą į sviestu pateptą kepimo indą aukštais kraštais.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Atsiliepimai