Gaminimo eiga

Alyvuogių aliejų sumaišykite su marinatu bei krevetėmis ir palikite pastovėti kambario temperatūroje 40 min.

Paprikas supjaustykite ketvirčiais. Kepkite aukštoje temperatūroje kepsninėje, kol ant paprikų atsiras grotelių juostelių kontūrai. Vėliau supjaustykite jas kubeliais.

Taip pat pakepkite česnako skilteles.

Tada sudėkite visas daržoves į dubenį, pabarstykite druska ir pipirais, apipilkite puse citrinos sulčių.

Sudėkite gražgarstes ir sumaišykite.

Perpjaukite batoną išilgai ir tada per pusę, kad gautųsi 4 dalys. Apkepkite kepsninėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

Gerai išmaišykite majonezą su prieskonių mišiniu.

Pakepkite krevetes iš abiejų pusių po 2,5 min., kol įgaus rausvą atspalvį.

Lėkštėje ant paskrudinto batono uždėkite paprikų ir gražgarstės salotų, ant viršaus keptų krevečių.

Jei patinka, išspauskite citrinos sulčių. Patiekite su padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai