Andrių Užkalnį ir Moniką Šalčiūtę didelėmis ovacijomis pasitiko sausakimša DELFI konferencijų salė. Deja ne visi norėjusieji turėjo šansą gyvai išvysti M. Šalčiūtės ir A. Užkalnio pokalbį, trukusį vos 30 minučių. Dėl susirinkusių Monikos gerbėjų, kurie užpildė visą DELFI konferencijų salę, dalis fanų liko už durų ir pokalbį turėjo stebėti tiesiogiai transliuojamą internetu.

Atsakymas į klausimą, kodėl mergina nusprendė dalyvauti konferencijoje, prajuokino visą publiką.

„Pagalvojau, kad blogiau jau tikrai nebus. Aš esu ir dainavusi, ir šokusi, nebent nuo kėdės nuvirsiu – to dar nėra buvę“, - juokėsi M. Šalčiūtė.

„Kada pastebėjote sparčiai augantį gerbėjų ratą, Monika?" - pašnekovės klausė A. Užkalnis.

„Ties 10 tūkst. sekėjų pastebėjau didesnį dėmesį ir pradėjau gauti darbo pasiūlymų, o kai turėjau 20 tūkst. - pradėjau dirbti televizijoje", - pasakojo mergina.

Vos sulaukusi pilnametystės, Monika įkūrė šokių studiją, o šiandien ji yra ir fotomodelis, ir daugybės įmonių bei prekinių ženklų reklaminis veidas, įvairiausių projektų dalyvė.

„Ar dar kartą A. Tapinui duotumėte interviu?" - klausimu pokalbį vainikavo A. Užkalnis.

„Na, nežinau, - kiek sutriko mergina, - aišku, kad duočiau", - galiausiai atsakė ji.

Pokalbio pabaigoje M. Šalčiūtė pareikalavo visų neišeiti, kol ji nepasidarys asmenukės su susirinkusia publika. 

Monika Šalčiūtė

Deja į klausimus, pateiktus „Login 2015” programoje, taip ir nebuvo atsakyta.

Mergina išpopuliarėjo ne tik „Facebooke“, bet ir visoje lietuviškoje žiniasklaidoje, o jau antrus metus iš eilės ji – labiausiai ieškomas žmogus „Google“ paieškos sistemoje Lietuvoje. M. Šalčiūtė sakė, kad dėmesio susilaukia ne tik iš Lietuvos - mergina turi gerbėjų ir iš užsienio.

Daugiau M. Šalčiūtės pranešimo akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (699)