Sunkiai nešdamas plastikinę statinę, vaikinas iš degalinės nuėjo į netoliese esantį garažų masyvą. Priėjęs prie pagyvenusio vyriškio, atidavė jam statinę ir gavo, kiek buvo galima pastebėti, pinigų. Pareigūnai sulaikė bandantį kuo greičiau pasišalinti vaikiną. Paaiškėjo, kad jis susirado pigaus dyzelino pirkėją, iš kurio paėmė tuščią statinę, į ją pripylė vandens, kurį kiek „pagardino“ dyzelinu. Už tariamą dyzeliną pirkėjas sumokėjo net 60 eurų. Sulaikytasis M.V., gim. 1983 m., pristatytas į policijos komisariatą.

Įtariamasis M.V.
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, vykdydami tikslines kišenvagysčių išaiškinimo išaiškinimo ir užkardymo operacijas, dažnai išaiškina ir kitų rūšių nusikaltimus. Šių, neuniformuotų, pareigūnų pagrindinės darbo vietos – viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių didesnio susibūrimo vietos sostinėje.

Įtariama, kad, M. V. gali būti padaręs daugiau panašaus pobūdžio veikų ar kitokių nusikaltimų, todėl nukentėjusius ar galinčios suteikti tyrimui vertingos informacijos prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)