Deja, Guapos istorijos pradžia taip ir liko neįminta mįsle, nes tikrųjų jos šeimininkų taip ir nepavyko surasti. Dabar ši gražuolė apsistojusi pas laikiną globėją (ačiū Laimai!) ir pasipusčiusi pūkelius pozuoja, demonstruoja savo gerumą ir bando visomis jėgomis įrodyti, kad ji nekalta dėl to, kad atsidūrė gatvėje, nes nėra priežasčių jos nemylėti, o juo labiau palikti.

Guapai maždaug 6-8 mėn., ji beprotiškai meili, smalsi, tvarkinga, švelni, ir nors plonytė kaip smilgelė, turi puikų apetitą. Ši geruolė ieško gerų šeimininkų, nes geri namai privalo turėti štai tokią gerą katytę! O ji – dar ir išskirtinės išvaizdos, pavadinkim taip, pasidažiusi damutė, ir turbūt jei katės turėtų savo paskyras „Youtube“, Guapa talpintų vaizdelius ir vestų paskaitas apie „snukelio kontūravimą“, kur sakytų: „Mielos katės, šiuo sezonu svarbiausia išryškinti dailią nosytę, ausis, o tada meiliai žiūrėti į šeimininką, kelis kartus sumiauksėt taip lyg ką skaudėtų, jei neveikia, dar ir įtraukti pilvą ir sumiauksėt dar kartą, taip plonai ir tyliai, lyg būtų atėjusi paskutinioji ir dabar Jus gali išgelbėti tik konservas! Aišku, jie patikės. Ir konservas – Jūsų lėkštelėse! Sekmės, katės, jei ką, rašykit į PM.“

Tai štai, gražuolė Guapa laukia savo žmogaus arba šeimos, kurią galėtų džiuginti savo gera širdele ir juoda nosele. Jei galite padovanoti Guapai namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę, kad perskambintume).