Ingredientai

Krakmolas 3 šaukštai
Sojos padažas 3 šaukštai
Ryžių actas 1 šaukštas
Cukrus 2 šaukštai
Imbieras 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, pasūdykite ir apvoliokite krakmole. Kepkite vis pamaišant įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

2. Kol vištiena kepa, paruoškite padažą. Į mažą puodą įpilkite sojų padažo, ryžių acto, įberkite cukraus, tarkuoto imbiero. Virkite, kol pradės burbuliuoti ir įberkite krakmolo. Pakaitinkite, kol padažas sutirštės.

3. Prieš baigiant kepti vištienai suberkite skaldytus žemės riešutus, sudėkite smulkintą aitriąją papriką ir trumpai dar pakepkite.

4. Užpilkite padažą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai