Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, kad tikriausiai jūsų sūnaus mergina norėtų jums pasakyti, kad:

1. Ji neketina su jumis konkuruoti. Patikėkite, ji kur kas labiau jaudinasi dėl to, kad jūsų sūnaus dėmesio nepatruktų kitos merginos, todėl tikrai neprieštaraus, kad jis sekmadienio popietę leis su jumis, o jūsų cepelinai visada liks skaniausi.

2. Ji nori jums patikti. Jei ji atrodo labai kukli arba labai daug plepa apie bet ką, tai tikriausiai tik dėl to, kad ji labai jaudinasi, ar jums patiks. Jai, kaip ir jūsų sūnui, labai svarbus jūsų pritarimas jų santykiams, net jei jums taip ir neatrodo.

3. Ji nieko bendro neturi su jūsų sūnaus buvusiąja. Jei ši mergina ne pirma, su kuria jus supažindina sūnus, tikrai nereikėtų jos lyginti su buvusiomis jo draugėmis. Atminkite, kad ji su jomis nieko bendro neturi ir nors ir nėra pirma, bet galbūt paskutinė ir yra būsimoji jūsų marti. Todėl priimkite ją tokią, koki ji yra.

4. Ji nori būti jūsų draugė. Viena didžiausių klaidų, kurias daro anytos, tai yra mėginimas ignoruoti savo sūnaus antrąją pusę. Patikėkite, ji nori būti jūsų draugė. Todėl nesijauskite nepatogiai, jei norite paklausti, kokios dovanos ji norėtų per Kalėdas ar paprašyti pagalbos renkantis suknelę, kurią dėvėsite per jų vestuves.

5. Ji mielai išklausys jūsų patarimus. Be abejo, jūs savo sūnų pažįstate kur kas ilgiau nei ji. Nemanykite, kad jūsų sūnaus mylimoji to nesupranta. Todėl net jei ji to nepasakys, jai tikrai yra svarbūs jūsų patarimai. Tiesiog nesistenkite piršti savo nuomonės – ji jūsų žodžius tikrai išgirdo, ir jei norės, pasinaudos jūsų patirtimi.

6. Ji gali padėti pagerinti jūsų santykius su sūnumi. Net jei su sūnumi puikiai sutariate, tikriausiai yra dalykų, kurių jis jums nepasakoja. Tapkite savo sūnaus mylimosios drauge ir galėsite kur kas daugiau dalyvauti jo gyvenime! Pavyzdžiui, jei jūsų sūnaus antroji pusė atsidurtų situacijoje, kai nežinotų, kaip elgtis santykiuose, galėtų paprašyti jūsų patarimo. Jeigu judvi taptumėte draugėmis, abi turėtumėte iš to naudos. Pagalvokite apie tai.

7. Ji bus dėkinga, jei nesielgsite su sūnumi kaip su kūdikiu. Jūsų sūnus jau suaugęs vyras, todėl nebereikia su juo elgtis kaip su mažu vaiku. Jei įpratinsite savo sūnų pasirūpinti buitimi ir būti savarankiškam, jūsų sūnaus gyvenimo draugė bus tikrai dėkinga.

8. Ji nori, kad jūsų sūnus būtų laimingas. Argi jūs norite ne to paties? Tuomet dėl ko galėtumėte nesutarti? Kai jis laimingas, laiminga ir ji, ir jūs. Nėra abejonės, kad ji nori sukurti darnią šeimą su jūsų vaiku ir padovanoti jums krūvą anūkų. Argi tai ne puiku?!

9. Ji norėtų jums priminti, kad ir jūs kažkada buvote jos vietoje. Juk jūs irgi kažkada buvote jauna ir jaudinotės susipažindama su vyro tėvais. Pabandykite prisiminti tą jausmą ir suteikite šiai merginai šansą bei parodykite, kad ji laukiama jūsų šeimoje.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!