Varžybų organizatoriai pataria laiku išnaudoti visas galimybes apeiti spūstis ir startuoti kuo patogiau, o patiems bandyti susitelkti į pergalingus rezultatus ir individualios komandinės užduoties atlikimą.

Kiekviena komanda, kurią sudaro du arba trys asmenys, atsitiktine tvarka gaus individualų maršrutą. Dalyvių registracijos kortelėje, kurią geriausia atsispausdinti 2 egz. iš tinklapio www.pazinkpasauli.com, bus įrašomi objektų numeriai.

Kai tik bus paskelbtas startas, komandos galės apie sunumeruotus objektus pasiskaityti ekspozicinėse lentose, tačiau šiose lentose nebus tikslių objektų pavadinimų - tam, kad individualus maršrutas būtų sklandus, teks pasukti galvą.

Užduočių palengvinimui starto aikštelėje ant kitų lentų bus atvaizduotos ir objektų nuotraukos, tik šalių atvaizdų nebus jų numerių. Taip pat kitoje lentoje bus išvardinti 60 objektų adresai.

Klaipėdos senamiestis

Nors komandos individualų maršrutą sudarys penki objektai, galimybę pasireikšti turės tiek komandų kapitonai, tiek šturmanai, tiek "Google" dispečeriai.

Tiesa, nepakaks vien surasti objektą - tam, kad gautumėte papildomų taškų, turėsite atlikti tam tikras kultūrines užduotis, susijusias su tais objektais, o vėliau atsižymėti pas numatytus žmones. Tikimasi, kad net ir puikiai pažįstantys miestą klaipėdiečiai supras, kad žinojo toli gražu ne viską - prieš juos turėtų atsiverti kiek kitokia Klaipėda.

Organizatoriai taip pat pasirūpino ir papildoma motyvacija dalyviams - jiems yra numatyta keliolika apdovanojimų kategorijų. Staigmenos lauks ir žiūrovų, tiek už aktyvų komandų numylėtinių palaikymą, tiek už sėkmingą pasirodymą viktorinoje "Pažink savo miestą kitaip", tiek už gyvą skulptūrų improvizaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją