1 kg mėsos reikia:

0,5 a.š. stambios druskos
1aš rudojo cukraus
2-3 svogūnų
4-5 v.š. aliejaus
2 v.š. sojos padažo
Marinuotų čiliukų arba jelapenų (2-3 gabaliukų)
Apie 2 cm skustos imbiero šaknies
1 citrinos sulčių
Po žiupsnį šviežių ar džiovintų rozmarino, čiobrelio ir peletrūno

Mėsą supjaustau norimo dydžio gabalais. Kombaino peiliais iki tyrės sumalu visus ingredientus ir šią košę pilu ant mėsytės ir gerai įminkau. Dengiu dangčiu ar maistine plėvele ir palieku kambario temperatūroje apie 6-8h. Galima laikyti ir ilgiau – iki 24 val., skonis nuo to tik gerėja.

Patarimas – kepant nesitraukite nuo žarijų, varvėdamas aliejus užsidega, todėl didelė tikimybė sudegint mėsą.

Skanaus Jums linki Renata!