„Nenorėjau laukti iki 40-ies“, – sakė trečio kūdikio besilaukianti garsi moteris, paklausta, kodėl praėjus vos 8 mėnesiams po dukros Anabelės gimimo vėl nusprendė planuoti šeimos pagausėjimą.

„Tai priklauso nuo požiūrio. Mums tai atrodė natūralu. Manau, kad vaikai turėtų gimti iki to laiko, jei tokia galimybė leidžia“, – prisipažino R. Ščiogolevaitė.

Trečio vaikelio besilaukianti žinoma moteris sakė nesiskundžianti savijauta. Tiesa, juokiasi, kad hormonų audros būdingos visoms būsimoms mamoms.

„Jaučiuosi gerai. Nuotaika kaip ir pas visas besilaukiančias moteris – tai gera, tai suirzusi. Hormonų audros būdingos absoliučiai visoms nėščiosioms“, – juokėsi puikiai nusiteikusi atlikėja ir ilgametė TV projektų teisėja.

Kaip planuosis savo tolimesnius darbus televizijoje, Rūta prisipažino dar kol kas neapsisprendusi.

„Vis dar svarstau. Tačiau dainininkei ar aktyviai koncertuojančiai muzikantei darbą ir motinystės atostogas yra labai sunku suderinti. Dažniausiai net neįmanoma. Tačiau televizija yra svajonių darbas auginančioms vaikus. Nes nereikia sėdėti darbe ar repeticijose nuo ryto iki vakaro. Auginti vaikus dirbant televizijoje yra nepalyginamai lengviau“, – prisipažįsta Rūta.

Paklausta, ar auginant tris vaikus šeima ketina samdytis auklę, žinoma moteris sakė, kad kol kas ji susitvarko ir be pagalbos iš šalies, bet kaip bus vėliau, nežinia.

„Pabandymui prieš kelias dienas kaip tik buvo atėjusi auklytė. Bet jei ir prašysime auklės pagalbos, tai tik fragmentiškai. Tikrai ne nuolatos. Kol kas ir pati susitvarkau, o kaip bus vėliau, nežinau“, – sakė dviejų vaikų mama, šiuo metu auginanti 8 mėnesių dukrelę Anabelę ir 7 metų sūnų Adomą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (783)