Ingredientai
Bulvės
0.5
kg
Šaltai rūkyta šoninė
100
g
Česnakai
4
skiltelės
Druska
pagal skonį
Šalavijai
žiupsnelis
Aliejus
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves nulupkite, o šviežias tik gerai nuplaukite.
Bulves įpjaukite, bet ne perpjaukite, kuo plonesniais griežinėliais.
Šaltai rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis.
Česnako skilteles nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Į kas antrą ar kas trečią bulvių „armonikėlių“ tarpą įkiškite šoninės gabalėlį. Į tuos tarpus, kur nėra šoninės įkiškite česnako griežinėlį.
Bulves aptepkite aliejumi ir pabarstykite druska, šalavijais.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Atsiliepimai