Ingredientai

Bulvės 0.5 kg
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Šalavijai žiupsnelis
Aliejus šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite, o šviežias tik gerai nuplaukite.

Bulves įpjaukite, bet ne perpjaukite, kuo plonesniais griežinėliais.

Šaltai rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis.

Česnako skilteles nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Į kas antrą ar kas trečią bulvių „armonikėlių“ tarpą įkiškite šoninės gabalėlį. Į tuos tarpus, kur nėra šoninės įkiškite česnako griežinėlį.

Bulves aptepkite aliejumi ir pabarstykite druska, šalavijais.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai