Gaminimo eiga

Nuplautas ir nusausintas vištų kepenėles (galite supjaustyti norimo dydžio gabalėliais) pabarstykite druska ir kelias minutes apkepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje.

Kai kepenėlės gražiais apskrus, išimkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Į aliejų suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, susmulkintas česnako skilteles ir porą minučių pakepkite ant vidutinės ugnies.

Įpilkite raudonojo vyno ir kaitinkite, kol šiek tiek jo išgaruos.

Supilkite sojų padažą, įdėkite raudonųjų serbentų drebučių (galima ir uogienės) ir išmaišykite.

Sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytas konservuotas kriaušes ir kepenėles.

Išmaišykite ir patroškinkite apie 4-5 minutes.

Patiekite su keptomis bulvėmis. Galite apibarstyti žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai