Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas įteikė pilietiškam jaunuoliui vardinę dovaną su užrašu „Už pagalbą atskleidžiant ir tiriant nusikalstamą veiką“.

Kalbantis su apdovanotuoju paaiškėjo, kad susidūrimo su nusikaltėliu metu jį ypatingai papiktino tai, jog šis be skrupulų rengėsi pavojingus daiktus įbrukti nepilnamečiams. V. Armalis pasakojo, kad jis prisimenąs, kaip stipriai vaikystėje nuo panašių daiktų buvo nukentėjęs jo draugas, tad, ilgai negalvojęs, nutarė užkirsti kelią nusikaltimui, nepabūgo ir pranešė policijai.

Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai operatyviai sulaikė įtariamąjį ir uždarė jį į areštinę.

Paklausus V. Armalio, ką jis pasakytų tokiems klaipėdiečiams, kurie linkę užmerkti akis, nutylėti matomas negeroves, jaunuolis primena, kad blogis gali paliesti juos pačius ar jų vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją