Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Miltai
3
šaukštai
Krakmolas
3
šaukštai
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Konservuoti persikai
400
g
Sojos padažas
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus, krakmolą, druską ir pipirus.
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir gerai apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje.
Vištieną dėkite kepti įkaitintame svieste ant nedidelės ugnies.
Gražiai apskrudus vienai pusei, gabaliukus apverskite.
Vištienai iškepus, įpilkite puodelį konservuotų persikų sirupo ir sojų padažo. Gerai išmaišykite ir porą minučių patroškinkite.
Patiekite su virtais laukiniais ryžiais ir konservuotų persikų puselėmis.
PATARIMAS! Prieš pilant persikų sirupą ant vištienos užberkite saują smulkintų pistacijų - bus dar skaniau.
Atsiliepimai