„Esu patenkintas ekipos pasirodymu. Ypač džiaugiuosi dėl Nico Rosbergo pasirodymo, kai pačioje kvalifikacijos pabaigoje jis nuvažiavo labai gerą ratą ir nedaug trūko iki to, kad aplenktų Lewisą Hamiltoną. Nico šiek tiek atsiliko praėjusiose keliose lenktynėse, tačiau, ačiū Dievui, jis sugįžo,“- teigė austras.

„Vokietis šiandien viską darė teisingai ir tai turėtų jį nuteikti gerai. Kai arti esantis Sebastianas Vettelis yra pasiruošęs pasinaudoti mūsų klaidomis, labai svarbu, kad abu pilotai yra pirmoje startinėje eilėje,“- pridūrė N. Lauda.

Paklaustas ar jam nekelia nerimo „Ferrari“ forma, vienas „Mercedes“ vadovų sakė: „Sakyčiau, kad dėl padangų dėvėjimosi ir kitų dalykų „Mercedes“ komanda turi didesnį pranašumą treniruočių metu, o ne lenktynėse. Tad jei trasos charakteristikos išliks tokios pačios ir lenktynių metu, manau, kad mūsų pranašumas prieš „Ferrari“ bus apie 0,3 sek., o tai nėra daug. Padarius net ir mažą klaidą galima pralaimėti“.

„Nico turės saugotis S. Vettelio. Tai labai priklauso nuo jo starto. Norėdami išlaikyti Sebastianą už mūsų rytoj turėsime spausti ir elgtis sumaniai“ – kalbėjo N. Lauda.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.