Policijos teigimu, tvarką keliuose ignoruojantys motociklų, mopedų, triračių vairuotojai rizikuoja susidurti su policijos pareigūnais, patruliuojančiais „Yamaha“ ir BMW markės motociklais.

Nuo balandžio pradžios policijos pareigūnai rengia reidus, skirtus pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei užtikrinti, važiavimo greičio kontrolę nuolat fiksuoja ne tik įrengtos stacionarios greičio matavimo sistemos, bet ir mobilios.

Atkreiptinas dėmesys, kad eismo dalyvių daromiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams fiksuoti policijos pareigūnai naudoja viešąjį ir neviešąjį patruliavimą, vaizdo ir garso įrašymo techniką.

Šiais metais mūsų šalyje jau išaiškinta daugiau nei 80 000 Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų, tarp jų – 20 000 važiavimo greičio viršijimo atvejų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)