Pavyzdžiui, Angelė = 1(A) + 6(N) + 4(G) + 4(E) + 4(L) + 6(Ė) = 25 = 2 + 5 = 7.

Skaičių reikšmės

1. Tai drąsūs ir linkę rizikuoti asmenys, kurie dėl savo laimės nebijo leistis į avantiūras. Patartina išlikti atsargiems, nes likimas yra paruošęs nemalonių staigmenų. Taip pat būtina saugotis avarijų ir traumų.

2. Gyvenime vyrauja disharmonija. Šie žmonės pasmerkti blaškytis tarp dvasinių vertybių ir kūniškų malonumų. Norint jaustis laimingiems, būtina lavinti savidiscipliną.

3. Labai svarbu pasirinkti tinkamą gyvenimo kelią, tik tada lydės sėkmė. Geriausia save realizuoti intelektualinėje veikloje. Tai atneš šlovę ir turtus.

4. Likimas šioms asmenybėms nepagailėjo darbo ir sunkių užduočių. Tačiau tai jos priima kaip dovaną, nes mėgsta triūsti ir yra labai kruopščios. Laimingiausios jausis realizavusios save mokslo srityje.

5. Šie žmonės per daug į viską gilinasi, todėl gyventi nebus paprasta.

6. Atrodo, kad šiuos asmenis nuolatos lydi angelas sargas, nes jiems viskas sekasi. Netgi sudėtingiausiose situacijose randa išeitį.

7. Tokioms asmenybėms rūpi aplinkinių laimė. Savo gyvenimą aukoja dėl artimųjų ir likimo nuskriaustųjų.

8. Norėdami būti laimingi šie žmonės turės atsiduoti karjerai. Deja, šeimynine laime džiaugtis nelemta.

9. Šiems asmenims likimas nepašykštėjo sėkmės, tačiau jie patys griauna savo gyvenimą pasukdami klystkeliais. Tokioms asmenybėms reikia griežtos drausmės, antraip laimė nusigręš.

Įdomu

Laimingi žmonės skleidžia specifinį kvapą.

JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras nustatė, kad jauni žmonės nelaimingi jaučiasi dažniau nei seni. 20–24 m. asmenys nelaimingi būna vidutiniškai 3–4 dienas per savaitę, 65–74 m. žmonės – 2–3 dienas.

Laimingiausia pasaulio valstybė – Danija. Nuo jos nedaug atsilieka Malta, Šveicarija, Islandija, Airija ir Kanada.

Šiltymečiu žmonės būna laimingesni. Nustatyta, kad laimės riba yra 13 °C. Jeigu aplinkos temperatūra žemesnė, nuotaika prastėja.

Anot Amerikos mokslininkų, apie 50 % gebėjimo jaustis laimingiems lemia genai.

Sutuoktinių pora jaučiasi laimingesnė, jeigu žmona fiziškai patrauklesnė už vyrą.

Gėlių kvapas kelia nuotaiką ir skatina bendravimą.

Augintinių turintys žmonės jaučiasi laimingesni. Glostant keturkojį, organizme išsiskiria hormonas oksitocinas, sukeliantis laimės pojūtį.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!