„Grata galvoja vien apie tvarkymąsi. Dabar gyvenu kaip ne savo namuose – čia nuolat kas nors valoma, taisoma, dėliojama, be to, Grata daro visą šią tvarkymosi revoliuciją visiškai nesitardama su manimi. Nors dar neatėjo „žmonos” valdžios etapas, valdingoji Grata jau dabar įvedinėja savo tvarką, net persodino visas gėles, kurių mano namuose tikrai netrūksta. Ji vis teisinasi atliekanti vien tai, ką jai „Namų tvarkymo taisyklėse” nurodžiusi mano tikroji žmona Aušra. Nejaugi mano nuomonė šiuose namuose visiškai nebevertinama?!”, – piktinasi laisvuoju menininku besivadinantis Gintas.

„Be to, Grata nemoka atsipalaiduoti ir pažvelgti į gyvenimą linksmiau – jau pakviečiau dainavimo mokytoją, kad bent dainuoti ją pamokytų, manau, kad teks ir šokių mokytoją čia pasikviesti.”

Ginto sumanymas pamokyti naująją „žmoną” dainavimo Gratai buvo malonus, tačiau dėl pasiūlymo išmokti šokti moteris įsižeidė. „Tai, kad Gintas pakvietė estrados žvaigždę Eugenijų Ostapenko pamokyti mane dainuoti, buvo maloni staigmena – visada svajojau padainuoti bent jau karaokę. Tačiau Gintas nieko nežino apie mano sugebėjimą ar nesugebėjimą šokti – jis laiko mane visiška nevykėle, aš jam dar atsikeršysiu”, – žada temperamentingoji Grata.

Gratos vyras Romas savo naujajai „žmonai” taip pat negailėjo priekaištų. „Tik vienui vieną kartą Aušra išvirė mūsų šeimai pietus – ir tai sriuboje bulvės buvo nepakankamai išvirusios. O šiaip tai mano naujoji „žmona” nė karto net puodelio arbatos ar kavos nepasiūlė – aš prie tokios dėmesio stokos paprasčiausiai esu nepratęs”, – guodėsi Romas.

Kaip Grata atsikeršijo Gintui už pasiūlymą išmokti šokti ir kaip sureagavo Aušra į Romo kritiką sužinosite antradienį 19.10 žiūrėdami realybės šou „Keičiu žmoną” per TV3

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją